Index

Pasen 2019


Paasmorgen: start 9.50 uur !!!

Paasmorgen: start 9.50 uur !!!
Vanmorgen kunnen we op adem komen in een feestelijke dienst. De muziekgroep en Jan de Vlaming zorgen voor een extra muzikale feestelijke noot. De dienst is voorbereid met de leiding van de kinderkerk. Direct na de zegen speelt de muziekgroep nog 3 liederen. Daarna gaan we met elkaar naar buiten, waar we rond 11.30 uur samen met de NGK de klokken opnieuw tot klinken brengen. Dat doen we allereerst ter nagedachtenis aan Bertus Neomagus, Freerk Wieringa, Iet Busschbach en Kuin Koekkoek. Maar we doen het ook om te laten horen dat het leven overwint, ondanks de dood. We sluiten dit moment af met het gezamenlijk gezongen lied van de opstanding: "De steppe" van Huub Oosterhuis. 
Na afloop hiervan is er voor ieder koffie, thee en limonade. Daarbij komt ook een traktatie van Lettie Neomagus voor ons allemaal. 


Berichten

Alles wat je aandacht geeft, groeit 1 maart was de eerste dag van haar laatste jaar van Miriam Bierhaus als jeugdwerker in Zeist-West. Hoe is het om het laatste jaar in te gaan?

Ik zoek U in den blinde - schilderen van een lied Het lied 'Ik zoek U in den blinde'(lied 853) hebben we voorafgaand aan de veertigdagentijd met een aantal mensen van de Ontmoetingsgroep geschilderd.

In memoriam ...

Collectebonnen bestellen Hier kunt u het bestelformulier voor de collectebonnen downloaden

Berichten Berichten van de afgelopen weken


Insturen kopij

Voor alle kopij die we vanuit Zeist-West gebruiken voor de Nieuwsbrief, de website en voor de nieuwe Opgang hebben we één adres: publiciteit@pknzeistwest.nl.
Gebruik geen andere adressen want dan loopt u een goede kans dat het bericht nergens terecht komt.

Stuur daarom alle berichten uitsluitend naar: publiciteit@pknzeistwest.nl
Sluitingstijd voor de wekelijkse Nieuwsbrief op zaterdag is donderdagavond 20.00 uur.


Laatste wijziging website

Laatste wijziging op vrijdag 19 april 2019 om 15:23 uur.


Website zonder beperkingen!

De website van PKN Zeist-West is ook goed toegankelijk voor slechtzienden. Lees verder...


(C) 2005 - Alle rechten voorbehouden - PKN Zeist-West

Deze pagina afdrukken