Berichten

Taizé viering in de NoorderLichtkerk

 

Alles wat je aandacht geeft, groeit 1 maart was de eerste dag van haar laatste jaar van Miriam Bierhaus als jeugdwerker in Zeist-West. Hoe is het om het laatste jaar in te gaan?

 

Vieringen in de 40 dagentijd In de Veertigdagentijd hebben we in Zeist-West een project aan de hand van een boekje opgezet. Dit boekje “Jij die mij aankijkt” is o.a. door Corja Menken-Bekius geschreven.

 

Ik zoek U in den blinde - schilderen van een lied Het lied 'Ik zoek U in den blinde'(lied 853) hebben we voorafgaand aan de veertigdagentijd met een aantal mensen van de Ontmoetingsgroep geschilderd.

 

Frits de Lange-lezing - Heilige Onrust Over geloof zonder religieus vangnet. Je kunt breken met traditionele dogma’s. Toch blijven liefde en overgave, passie en pijn, hoop en onvervuld verlangen. Maar hoe dan?

 

Paasgroetenactie 2019 Vanuit de Protestantse Kerk in Nederland sturen gemeenteleden ook dit jaar weer een Paasgroet aan gevangenen in binnen- en buitenland en aan mensen en organisaties van de groetenlijst van Amnesty International. De Paasgroet sluit aan bij het veertigdagentijdthema: Een nieuw begin.

 

Samen aan de soep in Zeist-West Vanaf dinsdag 9 april aanstaande gaat wijkinloophuis Zeist West wekelijks om 12.30 uur, samen met buurtbewoners, aan de soep.

 

Dagje Dordt op zaterdag 6 april Op zaterdag 6 april organiseren Arie Boers en Henk Wapperom, twee gemeenteleden met Dordtse wortels, een stadswandeling die ons langs enkele historische plaatsen zal voeren. En uiteraard zult u ook de nodige lokale informatie van hen horen.

 

Laatste Forumgids? Eind januari is weer de bekende gele langwerpige Forumgids verschenen, met de vele activiteiten die door de verschillende kerken in Zeist worden georganiseerd. Dit zal de laatste papieren gids zijn.

 

Opvolger gezocht bij Communicatie De cc vergadert een keer per maand, met uitzondering van de zomervakantie, dan slaan we een keertje over. Onze gemeente, Zeist-West, heeft een aantal manieren waarop we elkaar en anderen op de hoogte houden over wat er speelt in onze gemeente.

 

De eerste 100 dagen … van ds. Tineke Dronkert De eerste 3 maanden (de eerste 100 dagen) zijn nu voorbij. Voor u als gemeente en voor mij als predikant was het een avontuur dat we met elkaar zijn aangegaan. Wat mij de afgelopen periode het meest is bijgebleven is de openheid en hartelijkheid, de belangstelling en de steun.. Wat ik ook opvallend vind is, dat er bijzonder veel mensen actief en betrokken zijn! Als ik elke werkdag één vrijwilliger zou bezoeken, zou ik na een jaar nog niet klaar zijn ...In memoriam ...

 

Ontmoetingsgroep De Ontmoetingsgroep kwam op maandagavond 21 januari bijeen in het KC. Op ons programma stond de documentaire ‘Ik ben echt niet bang voor de dood’ met René Gude.

 

Zin in Film voorjaar 2019 Hierbij nodigen wij u weer uit voor de nieuwe serie "Zin in Film"! Samen een film bekijken op groot beeld, met nagesprek, met als thema: Nederlandse films.Jes, tienerclub is weer gestart We hebben met de tieners een globaal programma gemaakt voor het seizoen 2018-2019

 

Bloemengroet@pknzeistwest.nl Om mensen aan te melden voor de bloemengroet ....

 

Kerktaxidienst U kunt de kerktaxi voor een langere periode inschakelen, maar ook voor een enkele keer....

 

Lief en leed post Bedankjes, adressen voor het sturen van kaarten en alles wat verder aandacht verdient.Wijziging E-mail adres? Geef het door! Houd uw bereikbaarheid op peil ...Wat te doen bij een ramp in KC De bedrijfshulpverlening is elke zondag actief ...Website toegankelijk voor slechtzienden De website van PKN Zeist-West is ook goed toegankelijk voor slechtzienden...

 

Fouten, correcties, aanvullingen ...

Als u opmerkingen, aanvullingen of correcties hebt op de informatie op deze site (of bijvoorbeeld uw naam van de website wil laten verwijderen), stuur dan een berichtje aan de webmaster.


(C) 2005 - Alle rechten voorbehouden - PKN Zeist-West

Deze pagina afdrukken