Berichten

De missen van Schubert Franz Schubert schreef 6 missen, maar horen we ze ooit? Op woensdag 22 en woensdag 29 mei staan de vijfde en zesde mis van Schubert centraal.

 

Koninklijke Onderscheiding Gerard van Heiningen Op vrijdag 26 april is Gerard van Heiningen door burgemeester Jansen namens de koning benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau. Gerard heeft deze benoeming van harte verdiend door al zijn werk voor de kerk in de meest uiteenlopende taken, van bestuurder, ouderling kerkrentmeester tot beheerder van het Kerkelijk Centrum.

 

Rondleiding en lunch in Gods Werkhof Bij het dorpje Werkhoven ligt een mooi rustiek klooster. Het ligt daar als een pareltje in het landschap. Enkele gemeenteleden van Zeist-West nodigen jullie uit om kennis te maken met dit mooie (en vrij nieuwe) kloostercomplex. Dat kan op zaterdag 25 mei 2019 van 10.00 tot 14.00 uur.

 

Bloemengroet@pknzeistwest.nl Om mensen aan te melden voor de bloemengroet ....

 

Verkoop FairTrade producten Elke laatste zondag van de maand staan we met een kraam in de ontmoetingsruimte waarin FairTrade artikelen worden verkocht...



Kerktaxidienst U kunt de kerktaxi voor een langere periode inschakelen, maar ook voor een enkele keer....

 

Lief en leed post Bedankjes, adressen voor het sturen van kaarten en alles wat verder aandacht verdient.



Wijziging E-mail adres? Geef het door! Houd uw bereikbaarheid op peil ...



Wat te doen bij een ramp in KC De bedrijfshulpverlening is elke zondag actief ...



Website toegankelijk voor slechtzienden De website van PKN Zeist-West is ook goed toegankelijk voor slechtzienden...

 

Fouten, correcties, aanvullingen ...

Als u opmerkingen, aanvullingen of correcties hebt op de informatie op deze site (of bijvoorbeeld uw naam van de website wil laten verwijderen), stuur dan een berichtje aan de webmaster.


(C) 2005 - Alle rechten voorbehouden - PKN Zeist-West

Deze pagina afdrukken