Berichten

Zin in Film voorjaar 2020 Hierbij nodigen wij u weer uit voor de nieuwe serie films in het kader van het Forumprogramma "Zin in Film"! Samen een film bekijken op groot beeld, met nagesprek. Dit keer 2 in plaats van 3 films met het thema: “Hoop voor de toekomst”. U bent van harte welkom, meld u aan!Bibliodrama voorjaar 2020 Ook dit voorjaar hoop ik dat er zich weer genoeg mensen aanmelden om kennis te maken met bibliodrama als speelse en creatieve manier om zich te verdiepen in bijbelverhalen.

 

Filmvertoning De Dappere Patiënt in Bezinningshuis Na het succes van de filmvertoningen in Bilthoven en Zeist, zal deze film op woensdag 29 januari ook in Het Bezinningshuis in Den Dolder te zien zijn. Na afloop vindt er een nagesprek plaats.

 

Gemeente op weg naar 2030 In de dienst van zondag 12 januari hebben we in een kort en krachtig Gemeenteberaad van 30 minuten de gemeenteleden meegenomen richting 2030. Ja, u leest het goed: 2030 …. Want het is belangrijk om als gemeente invulling te geven aan onze toekomst in Zeist-West.Gebedsweek voor de eenheid 18-25 januari We beginnen de gebedsweek op zondag 19 januari met een gezamenlijke viering in de Oosterkerk. Deze begint om 10 uur. U kunt in deze week afwisselend in verschillende kerken een gebedsbijeenkomst bijwonen (van 19.00-19.45 uur met een uitloop van een kwartier voor ontmoeting bij koffie en thee).Expositie portretten door Corja Bekius Expositie in Kerkelijk Centrum Zeist-West (de Clomp), januari – maart 2020Gezocht: helpende handen in De Looborch Als versterking van het pastorale team in de Looborch zijn we op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers.

 

Groepsreis naar Ghana in het najaar 2020

 

Kees van der Zwaard speelt Bonhoeffer 'Wie ben ik' gaat over het leven van Bonhoeffer in de gevangenis. Kees van der Zwaard speelt op vrijdag 20 maart samen met alt-violiste Roosmarijn Tuenter.

 

Sharing is what we believe in - Ghana lied Zondag 13 oktober, Wereld Diaconaatszondag, zongen we een nieuw lied: 'Sharing is what we believe in"- het Ghana lied. Het was lastig om te zingen en er waren diverse mensen die vroegen naar de partituur en de muziek.

 

Geestelijke Verzorging Palliatief Thuis in Zeist Vanaf heden kan een beroep gedaan worden op een geestelijk verzorger van de GVPZeist door iedereen die ongeneeslijk ziek is, thuis ( gemeente Zeist) verblijft en geen contact heeft met kerk, moskee, of anderszins een beroep kan doen op geestelijke verzorging. Voor de zorgvrager zijn er geen kosten aan de gesprekken verbonden.Gespreksgroep Ontmoetingen met God Deze gespreksgroep is voor een ieder tussen 40 en 55 jaar, plus of min een paar jaar, die  God en elkaar willen ontmoeten.

 

Uitnodiging Kliederkerk Op zondagmiddag 19 januari is er weer Kliederkerk.Jaarthema "Een goed verhaal" Voor het jaarthema van dit jaar hebben we besloten aan te sluiten bij het landelijke thema ‘Een goed verhaal’. Dit past goed bij onze visietekst ‘…met een boek vol verhalen van God en de mensen…’. Het jaarthema zullen we elke maand op een bijzondere manier voor het voetlicht brengen.

 

Jeugdwerk Protestantse Gemeente Zeist Download de folder met de activiteiten voor de verschillende leeftijdsgroepen

 

In memoriam ...

 

Bloemengroet@pknzeistwest.nl Om mensen aan te melden voor de bloemengroet ....

 

Verkoop FairTrade producten Elke laatste zondag van de maand staan we met een kraam in de ontmoetingsruimte waarin FairTrade artikelen worden verkocht...Kerktaxidienst U kunt de kerktaxi voor een langere periode inschakelen, maar ook voor een enkele keer....

 

Lief en leed post Bedankjes, adressen voor het sturen van kaarten en alles wat verder aandacht verdient.Wijziging E-mail adres? Geef het door! Houd uw bereikbaarheid op peil ...Wat te doen bij een ramp in KC De bedrijfshulpverlening is elke zondag actief ...Website toegankelijk voor slechtzienden De website van PKN Zeist-West is ook goed toegankelijk voor slechtzienden...

 

Fouten, correcties, aanvullingen ...

Als u opmerkingen, aanvullingen of correcties hebt op de informatie op deze site (of bijvoorbeeld uw naam van de website wil laten verwijderen), stuur dan een berichtje aan de webmaster.


(C) 2005 - Alle rechten voorbehouden - PKN Zeist-West

Deze pagina afdrukken