Berichten

Nieuwe foto's ZWO-project Ghana Nieuwe foto’s over het ZWO Zeist West wijkproject 2017-2020:” Een beter inkomen voor Ghanese boerinnen”.

 

Gespreksgroep Ontmoetingen met God Een jaar of 4 geleden hebben we met een groep gesprekken gevoerd nav het boekje “Ontmoetingen met God”. Toen het boek uit was, bespraken we het fijn te vinden om elkaar en God te blijven ontmoeten, zonder dat het thema de verplichting gaf alle avonden te komen.

 

Jeugdwerk Protestantse Gemeente Zeist Download de folder met de activitieten voor de verschillende leeftijdsgroepen

 

Kliederviering Dit jaar starten we met de kliederviering. Dit zijn vieringen voor jong en oud. De naam kliederviering is gekozen om te laten zien dat we vanuit de chaos van het leven op allerlei manieren een Bijbelverhaal kunnen ontdekken.

 

Taizéreis herfstvakantie Ga jij ook deze herfstvakantie met ons mee? Op vrijdag 6 september is er een info avond over de Taizéreis. Deze herfstvakantie 20 t/m 27 oktober organiseren we een reis naar de kloostergemeenschap Taizé.

 

Jaarthema "Een goed verhaal" Voor het jaarthema van dit jaar hebben we besloten aan te sluiten bij het landelijke thema ‘Een goed verhaal’. Dit past goed bij onze visietekst ‘…met een boek vol verhalen van God en de mensen…’. Het jaarthema zullen we elke maand op een bijzondere manier voor het voetlicht brengen.

 

Ierse cultuurhistorische reis in 2020 Er komt een reis naar Ierland, en wel van 18 t/m 25 mei 2020. Op vrijdag 27 september 2019 vindt vanaf 19.30 uur een informatieavond plaats.

 

Zin-in-Film najaar 2019 Hierbij nodigen wij u weer uit voor de nieuwe serie films in het kader van het Forumprogramma "Zin in Film"! Samen een film bekijken op groot beeld, met nagesprek. Drie films met het thema: “Past dit bij elkaar?”

 

Vredesweek 2019 Een overzicht van alle activiteiten in de Vredesweek 2019

 

Le Shaddai start het nieuwe seizoen reislustig! Het interkerkelijk koor Le Shaddai start op woensdag 28 augustus 2019 weer met de repetities. Het belooft een muzikaal interessant jaar te worden waarin diverse activiteiten zullen plaatsvinden.

 

Psalmenkring - 'Een Goed Verhaal' In het kader van ons jaarthema "een goed verhaal" zal ik komend seizoen een Psalmenkring aanbieden. We komen elke maand bij elkaar, en buigen ons over de zogenaamde "Pelgrimsliederen" - psalm 120 tm 134.

 

Bibliodrama Komend najaar wordt een aantal keren bibliodrama aangeboden.

 

Zangers (v/m) voor Gedachtenisviering 3 november Voor de gedachtenisviering op 3 november wordt geprobeerd een gelegenheidskoortje te vormen onder muzikale leiding van Carlijn Budde. Belangstellenden zijn meer dan welkom om ons te komen versterken.

 

Zomertocht naar het Westland 7 augustus 2019, stond er een dagtocht naar het Westland op het programma. Eertijds werden deze activiteiten georganiseerd alleen voor de ouderen uit onze gemeente. Maar al enige tijd is dit criterium losgelaten en zo kan het dus gebeuren, dat de jongste deelnemer aan dit uitstapje 9 jaar oud is.

 

Programma Ontmoetingsgroep tweede helft 2019 Een afwisselend programma van samen dingen ondernemen voor iedereen.

 

Open Dag 7evende Hemel Kom en doe mee aan de workshops en geniet van één van onze voorstellingen. Je kunt je vanaf nu inschrijven voor deze dag.

 

Vervolgavond over woongroepen Op donderdagavond 19 september organiseert de Ontmoetingsgroep in het KC een brede vervolgbijeenkomst over woongroepen. Frans van Schaik leidt deze avond. We verdiepen ons in de vraag: aansluiten bij een bestaande woongroep of zelf ontwerpen?

 

De CHJR zoekt een penningmeester De Centrale (hervormde) Jeugdraad (CHJR) is een vereniging die subsidies ontvangt voor het jeugd- en jongerenwerk van onze kerk in Zeist. Er ontstaat een vacature voor de vrijwilligersfunctie van penningmeester.

 

In memoriam ...

 

Bloemengroet@pknzeistwest.nl Om mensen aan te melden voor de bloemengroet ....

 

Verkoop FairTrade producten Elke laatste zondag van de maand staan we met een kraam in de ontmoetingsruimte waarin FairTrade artikelen worden verkocht...Kerktaxidienst U kunt de kerktaxi voor een langere periode inschakelen, maar ook voor een enkele keer....

 

Lief en leed post Bedankjes, adressen voor het sturen van kaarten en alles wat verder aandacht verdient.Wijziging E-mail adres? Geef het door! Houd uw bereikbaarheid op peil ...Wat te doen bij een ramp in KC De bedrijfshulpverlening is elke zondag actief ...Website toegankelijk voor slechtzienden De website van PKN Zeist-West is ook goed toegankelijk voor slechtzienden...

 

Fouten, correcties, aanvullingen ...

Als u opmerkingen, aanvullingen of correcties hebt op de informatie op deze site (of bijvoorbeeld uw naam van de website wil laten verwijderen), stuur dan een berichtje aan de webmaster.


(C) 2005 - Alle rechten voorbehouden - PKN Zeist-West

Deze pagina afdrukken