Berichten

Veelkleurige kerken op de Balkan

 

Wandelen met Ontmoetingsgroep zaterdag 22 juni

 

De CHJR zoekt een penningmeester De Centrale (hervormde) Jeugdraad (CHJR) is een vereniging die subsidies ontvangt voor het jeugd- en jongerenwerk van onze kerk in Zeist. Er ontstaat een vacature voor de vrijwilligersfunctie van penningmeester.

 

Zomeruitjes Zeist-West Zoals ieder jaar ook deze zomer twee activiteiten voor dde thuisblijvers.

 

Kerkendag 2019 Op zondag Trinitatis, de zondag na Pinksteren wordt traditiegetrouw de Kerkendag gehouden. Hieraan doen steeds meer kerken mee en dat is verheugend. Op zondag 16 juni begint de viering om 10 uur bij de Evangelische Broedergemeente op het Zusterplein; hopelijk kan deze weer buiten plaatsvinden.

 

In memoriam ...

 

Bloemengroet@pknzeistwest.nl Om mensen aan te melden voor de bloemengroet ....

 

Kerktaxidienst U kunt de kerktaxi voor een langere periode inschakelen, maar ook voor een enkele keer....

 

Lief en leed post Bedankjes, adressen voor het sturen van kaarten en alles wat verder aandacht verdient.Wijziging E-mail adres? Geef het door! Houd uw bereikbaarheid op peil ...Wat te doen bij een ramp in KC De bedrijfshulpverlening is elke zondag actief ...Website toegankelijk voor slechtzienden De website van PKN Zeist-West is ook goed toegankelijk voor slechtzienden...

 

Fouten, correcties, aanvullingen ...

Als u opmerkingen, aanvullingen of correcties hebt op de informatie op deze site (of bijvoorbeeld uw naam van de website wil laten verwijderen), stuur dan een berichtje aan de webmaster.


(C) 2005 - Alle rechten voorbehouden - PKN Zeist-West

Deze pagina afdrukken