Berichten

Zin-in-Film najaar 2019 Hierbij nodigen wij u weer uit voor de nieuwe serie films in het kader van het Forumprogramma "Zin in Film"! Samen een film bekijken op groot beeld, met nagesprek. Drie films met het thema: “Past dit bij elkaar?”

 

Vredesweek 2019

 

Le Shaddai start het nieuwe seizoen reislustig! Het interkerkelijk koor Le Shaddai start op woensdag 28 augustus 2019 weer met de repetities. Het belooft een muzikaal interessant jaar te worden waarin diverse activiteiten zullen plaatsvinden.

 

Ierse cultuurhistorische reis in 2020 Er komt een reis naar Ierland, en wel van 18 t/m 25 mei 2020. Op vrijdag 27 september 2019 vindt vanaf 19.30 uur een informatieavond plaats.

 

Zomertocht naar het Westland

 

Zangers (v/m) voor Gedachtenisviering 3 november Voor de gedachtenisviering op 3 november wordt geprobeerd een gelegenheidskoortje te vormen onder muzikale leiding van Carlijn Budde. Belangstellenden zijn meer dan welkom om ons te komen versterken.

 

Psalmenkring - 'Een Goed Verhaal' In het kader van ons jaarthema "een goed verhaal" zal ik komend seizoen een Psalmenkring aanbieden. We komen elke maand bij elkaar, en buigen ons over de zogenaamde "Pelgrimsliederen" - psalm 120 tm 134.

 

Bibliodrama Komend najaar wordt een aantal keren bibliodrama aangeboden.

 

Programma Ontmoetingsgroep tweede helft 2019 Een afwisselend programma van samen dingen ondernemen voor iedereen.

 

Rust, ruimte en diepgang in de erediensten Al jaren heeft onze wijkgemeente een werkgroep Vieringen. We spraken met Robert Baayen en Kees de Koning over de betekenis van deze werkgroep voor de erediensten. Zij spreken op persoonlijke titel

 

Open Dag 7evende Hemel Kom en doe mee aan de workshops en geniet van één van onze voorstellingen. Je kunt je vanaf nu inschrijven voor deze dag.

 

Vervolgavond over woongroepen Op donderdagavond 19 september organiseert de Ontmoetingsgroep in het KC een brede vervolgbijeenkomst over woongroepen. Frans van Schaik leidt deze avond. We verdiepen ons in de vraag: aansluiten bij een bestaande woongroep of zelf ontwerpen?

 

Veelkleurige kerken op de Balkan

 

Zomeruitjes Zeist-West Zoals ieder jaar ook deze zomer twee activiteiten voor dde thuisblijvers.

 

De CHJR zoekt een penningmeester De Centrale (hervormde) Jeugdraad (CHJR) is een vereniging die subsidies ontvangt voor het jeugd- en jongerenwerk van onze kerk in Zeist. Er ontstaat een vacature voor de vrijwilligersfunctie van penningmeester.

 

In memoriam ...

 

Bloemengroet@pknzeistwest.nl Om mensen aan te melden voor de bloemengroet ....

 

Verkoop FairTrade producten Elke laatste zondag van de maand staan we met een kraam in de ontmoetingsruimte waarin FairTrade artikelen worden verkocht...Kerktaxidienst U kunt de kerktaxi voor een langere periode inschakelen, maar ook voor een enkele keer....

 

Lief en leed post Bedankjes, adressen voor het sturen van kaarten en alles wat verder aandacht verdient.Wijziging E-mail adres? Geef het door! Houd uw bereikbaarheid op peil ...Wat te doen bij een ramp in KC De bedrijfshulpverlening is elke zondag actief ...Wake bij Detentiecentrum Zeist Elke eerste zondag van de maand is er een wake ...Website toegankelijk voor slechtzienden De website van PKN Zeist-West is ook goed toegankelijk voor slechtzienden...

 

Fouten, correcties, aanvullingen ...

Als u opmerkingen, aanvullingen of correcties hebt op de informatie op deze site (of bijvoorbeeld uw naam van de website wil laten verwijderen), stuur dan een berichtje aan de webmaster.


(C) 2005 - Alle rechten voorbehouden - PKN Zeist-West

Deze pagina afdrukken