Berichten

Gods Werkhof: Eert in elkander God Dat was de huisregel van het voormalige Slotklooster Gods Werkhof in Werkhoven, zo vertelde zuster Josephine Boevé. Zij leidde op een zaterdag in mei een groep van 20 Zeisternaren rond die afkomstig waren uit de Parochie, de Broedergemeente en PKN-Zeist-West. Deze 20 inwoners van Zeist waren ingegaan op een uitnodiging van een intiatiefgroepje dat al ruim 30 jaar oecumenische kloosterweekenden had georganiseerd. Bijna altijd naar kloosters verder weg, of in BelgiŽ. Maar kennen we het klooster en het kloosterleven net om de hoek?

 

Rust, ruimte en diepgang in de erediensten Al jaren heeft onze wijkgemeente een werkgroep Vieringen. We spraken met Robert Baayen en Kees de Koning over de betekenis van deze werkgroep voor de erediensten. Zij spreken op persoonlijke titel

 

Open Dag 7evende Hemel Kom en doe mee aan de workshops en geniet van één van onze voorstellingen. Je kunt je vanaf nu inschrijven voor deze dag.

 

Vervolgavond over woongroepen Op donderdagavond 19 september organiseert de Ontmoetingsgroep in het KC een brede vervolgbijeenkomst over woongroepen. Frans van Schaik leidt deze avond. We verdiepen ons in de vraag: aansluiten bij een bestaande woongroep of zelf ontwerpen?

 

Veelkleurige kerken op de Balkan

 

De CHJR zoekt een penningmeester De Centrale (hervormde) Jeugdraad (CHJR) is een vereniging die subsidies ontvangt voor het jeugd- en jongerenwerk van onze kerk in Zeist. Er ontstaat een vacature voor de vrijwilligersfunctie van penningmeester.

 

Zomeruitjes Zeist-West Zoals ieder jaar ook deze zomer twee activiteiten voor dde thuisblijvers.

 

In memoriam ...

 

Bloemengroet@pknzeistwest.nl Om mensen aan te melden voor de bloemengroet ....

 

Kerktaxidienst U kunt de kerktaxi voor een langere periode inschakelen, maar ook voor een enkele keer....

 

Lief en leed post Bedankjes, adressen voor het sturen van kaarten en alles wat verder aandacht verdient.Wijziging E-mail adres? Geef het door! Houd uw bereikbaarheid op peil ...Wat te doen bij een ramp in KC De bedrijfshulpverlening is elke zondag actief ...Website toegankelijk voor slechtzienden De website van PKN Zeist-West is ook goed toegankelijk voor slechtzienden...

 

Fouten, correcties, aanvullingen ...

Als u opmerkingen, aanvullingen of correcties hebt op de informatie op deze site (of bijvoorbeeld uw naam van de website wil laten verwijderen), stuur dan een berichtje aan de webmaster.


(C) 2005 - Alle rechten voorbehouden - PKN Zeist-West

Deze pagina afdrukken