U bevindt zich hier: Berichten  

BERICHTEN
 

Kerststalletjes

   

Gedachteniszondag 2021 Op zondag 7 november 2021 gedachten wij de mensen die het afgelopen jaar gestorven zijn

 

De dappere patiŽnt Het pastoraal team van de wijkgemeente Zeist-West nodigt u van harte uit op voor een bijeenkomst waarbij de film "de dappere pati nt" wordt vertoond. De film laat ons zien voor welke dilemma"s een ...

   

52 weken duurzaam challenge Weekuitdaging 44: Vegaaan met die banaan

 

Commissie Kunst & Kerk Omdat kunst voor Zeist-West belangrijk is heeft de kerkenraad onlangs een kunstcommissie ingesteld. Het is de taak van deze commissie (inmiddels Commissie Kunst & Kerk) om verschillende activiteiten op het gebied van kunst en geloof voor onze gemeente en de wijk rond ons kerkgebouw te bevorderen, te organiseren en te coördineren. De commissie doet dit in nauwe samenwerking met andere betrokkenen (Werkgroep Vieringen, Jeugdwerk, Inloophuis, Ontmoetingsgroep, Stichtingsbestuur, e.a.).

   

Collecten over de maand november Zolang we jammer genoeg met een beperkte groep zondags de diensten mogen bijwonen zetten we het collecteren voor voorliggende maanden voort.

   

Signaalpunt Zeist tegen Eenzaamheid Wat is het Signaalpunt tegen Eenzaamheid? Een digitaal punt waar iedereen die zich zorgen maakt over een eenzame persoon, hulp kan inschakelen. Een professional reageert binnen 24 tot 48 uur op uw melding en gaat een praatje maken met de eenzame persoon.

   

Bezorg ook eens de bloemengroet Nu we weer met (meer) gemeenteleden naar de zondagse viering kunnen gaan, willen we graag de Bloemengroet ook weer door gemeenteleden laten bezorgen. Zowel als blijk van omzien naar elkaar, als gemeenschap, als ook ter ontlasting van ouderling en medewerkers aan de vieringen.† We zijn dus op zoek naar bezorgers voor de Bloemengroet.†

 

Collectes voorlopig digitaal Regelmatig houden we een collecte waarin we in één keer collecteren met terugwerkende kracht over de afgelopen weken

 

In memoriam Gedenken van de overledenen dit jaar.

   

Gemeente op weg naar 2030 Zoín tweeŽnhalf jaar geleden begonnen we met elkaar aan een nieuw gemeentetraject, Kerk2030. Ja, u leest het goed: 2030 Ö. Want het is belangrijk om als gemeente invulling te geven aan onze toekomst in Zeist-West. Waar staan we nu?

   

Bloemengroet@pknzeistwest.nl Om mensen aan te melden voor de bloemengroet ....

   

Kerktaxidienst U kunt de kerktaxi voor een langere periode inschakelen, maar ook voor een enkele keer....

   

Wijziging E-mail adres? Geef het door! Houd uw bereikbaarheid op peil ...

 

Wat te doen bij een ramp in KC De bedrijfshulpverlening is elke zondag actief ...

 

Website toegankelijk voor slechtzienden De website van PKN Zeist-West is ook goed toegankelijk voor slechtzienden...

   
Fouten, correcties, aanvullingen ...

Als u opmerkingen, aanvullingen of correcties hebt op de informatie op deze site (of bijvoorbeeld uw naam van de website wil laten verwijderen), stuur dan een berichtje aan de webmaster.


Printerversie