U bevindt zich hier: Berichten  

BERICHTEN
 

Gesprek over levensverhalen: 'Noem mijn naam' Rondom de woorden ‘Noem mijn naam’ gaan we met elkaar na de dienst op zondag 10 november in gesprek over dierbare personen uit ons leven die overleden zijn.

 

2 november Steek een lichtje op Voorafgaand aan de Gedachteniszondag willen we graag iedereen, kerkelijk of niet-kerkelijk, de gelegenheid bieden om een lichtje op te steken en even stil te staan bij het verlies van een geliefde. Daarvoor is het kerkelijk Centrum in De Clomp op zaterdag 2 november (Allerzielen) geopend van 15- 18 uur.

 

Wijkgemeente 'De Bron' presenteert musical Mozes Vrijdag 1 november(19.30 uur) en zaterdag 2 november (15.00 en 19.30 uur) wordt door gemeenteleden en live-orkest deze musical uitgevoerd.

   

Lezing Christa Anbeek Dinsdag 29 oktober komt Christa Anbeek spreken over haar boek Voor Jozef en zijn broer. Dit boek won de prijs voor Het Beste Spirituele Boek 2019.

 

Uitnodiging presentatie boekje Greet van 't Slot Presentatie van een boekje over kunst in De Ark in Amsterdam van Greet van 't Slot

   

Uitvoering binnenruimte KC gaat van start Afgelopen week hebben wij de opstartvergadering gehad voor de verbouw binnen en hebben we de planning van de werkzaamheden besproken. De uitvoering start op 14 oktober met de verbouwing van de toiletgroep en de keuken.

   

Geestelijke Verzorging Palliatief Thuis in Zeist Vanaf heden kan een beroep gedaan worden op een geestelijk verzorger van de GVPZeist door iedereen die ongeneeslijk ziek is, thuis ( gemeente Zeist) verblijft en geen contact heeft met kerk, moskee, of anderszins een beroep kan doen op geestelijke verzorging. Voor de zorgvrager zijn er geen kosten aan de gesprekken verbonden.

 

Kasten van Tineke te koop Na de verhuizing heeft Tineke Dronkert een paar spllen over die ze niet meer nodig heeft en/of niet kan plaatsen. Ze biedt deze nu tegen schappelijke prijzen ter overname aan.

 

Hartelijke ontvangst bij de moskee De Clomp Op donderdagmiddag 26 september brachten we met een groep van 26 mensen uit Zeist-West en andere wijkgemeenten een bezoek aan de moskee De Clomp.

   

Liedboek in grote letter Voor degene die moeite hebben met het lezen van de liederen in het liedboek wil en kan ik de liederen uitprinten in een groter lettertype (ArialMT, 18).

   

Gespreksgroep Ontmoetingen met God Een jaar of 4 geleden hebben we met een groep gesprekken gevoerd nav het boekje “Ontmoetingen met God”. Toen het boek uit was, bespraken we het fijn te vinden om elkaar en God te blijven ontmoeten, zonder dat het thema de verplichting gaf alle avonden te komen.

   

Jaarthema "Een goed verhaal" Voor het jaarthema van dit jaar hebben we besloten aan te sluiten bij het landelijke thema ‘Een goed verhaal’. Dit past goed bij onze visietekst ‘…met een boek vol verhalen van God en de mensen…’. Het jaarthema zullen we elke maand op een bijzondere manier voor het voetlicht brengen.

   

Jeugdwerk Protestantse Gemeente Zeist Download de folder met de activitieten voor de verschillende leeftijdsgroepen

   

Zin-in-Film najaar 2019 Hierbij nodigen wij u weer uit voor de nieuwe serie films in het kader van het Forumprogramma "Zin in Film"! Samen een film bekijken op groot beeld, met nagesprek. Drie films met het thema: “Past dit bij elkaar?”

   

Bibliodrama Komend najaar wordt een aantal keren bibliodrama aangeboden.

   

Psalmenkring - 'Een Goed Verhaal' In het kader van ons jaarthema "een goed verhaal" zal ik komend seizoen een Psalmenkring aanbieden. We komen elke maand bij elkaar, en buigen ons over de zogenaamde "Pelgrimsliederen" - psalm 120 tm 134.

 

Programma Ontmoetingsgroep tweede helft 2019 Een afwisselend programma van samen dingen ondernemen voor iedereen.

   

De CHJR zoekt een penningmeester De Centrale (hervormde) Jeugdraad (CHJR) is een vereniging die subsidies ontvangt voor het jeugd- en jongerenwerk van onze kerk in Zeist. Er ontstaat een vacature voor de vrijwilligersfunctie van penningmeester.

   

In memoriam ...

   

Bloemengroet@pknzeistwest.nl Om mensen aan te melden voor de bloemengroet ....

   

Verkoop FairTrade producten Elke laatste zondag van de maand staan we met een kraam in de ontmoetingsruimte waarin FairTrade artikelen worden verkocht...

 

Kerktaxidienst U kunt de kerktaxi voor een langere periode inschakelen, maar ook voor een enkele keer....

   

Lief en leed post Bedankjes, adressen voor het sturen van kaarten en alles wat verder aandacht verdient.

 

Wijziging E-mail adres? Geef het door! Houd uw bereikbaarheid op peil ...

 

Wat te doen bij een ramp in KC De bedrijfshulpverlening is elke zondag actief ...

 

Website toegankelijk voor slechtzienden De website van PKN Zeist-West is ook goed toegankelijk voor slechtzienden...

   
Fouten, correcties, aanvullingen ...

Als u opmerkingen, aanvullingen of correcties hebt op de informatie op deze site (of bijvoorbeeld uw naam van de website wil laten verwijderen), stuur dan een berichtje aan de webmaster.


Printerversie