U bevindt zich hier: Berichten  

BERICHTEN
 

Vieringen voorlopig voornamelijk digitaal ...Omdat we onze vieringen graag tot echte erediensten met muziek en zang willen maken, hebben we, na overweging van alle argumenten, met pijn in ons hart moeten besluiten om voorlopig de vieringen alleen digitaal te verzorgen. Met alleen de medewerkers in de kerkzaal is het verantwoord om dan ook met een klein koortje te werken....

   

Registreren viering 12 juli U kunt inschrijven tot zaterdag 20.00 uur

   

Zomerleesplan NBG Graag maak ik u erop attent dat het NBG voor deze zomerperiode een prachtig boekje heeft gemaakt met een leesplan over ‘vrij zijn’. Dat kunt u gratis aanvragen.

 

Kerkelijk Centrum weer open Het gebruiksplan is door de kerkenraden van PKN en NGK goedgekeurd. En dat is fijn, want we hebben elkaar natuurlijk enorm gemist. In dit gebruiksplan zijn de afspraken en voorwaarden voor gebruik vastgelegd. Een wat streng stuk, maar we nemen al de maatregelen voor uw gezondheid.

   

Jaarverslag Villa Vrede Er wordt af en toe gecollecteerd voor ‘Villa Vrede’ een dag-activiteitencentrum voor en door ongedocumenteerden. Soms wordt er n.a.v. deze collecte een vraag gesteld waar wij als diaconie ook niet meteen een antwoord op hebben. Vorige week ontvingen wij het jaarverslag van 2019 met hierin te lezen welke ontwikkelingen ze hebben doorgemaakt, nieuwe coördinator en welke activiteiten er alzo plaatsvinden en dat zijn er heel veel.

   

Groene Weiland Week voor jongeren Ben je tussen de 18 en 25 jaar, hou je van kamperen en heb je wel iets met duurzaamheid? kom dan naar de Weiland week van 31 juli t/m 5 augustus.

   

Nieuwe plannen Ontmoetingsgroep In maart werden alle activiteiten van de Ontmoetingsgroep stilgelegd. Nu maken we voorzichtig weer plannen in de hoop op betere tijden.

   

Enquête: Een nieuwe naam voor Zeist-West? Aan de hand van een aantal vragen willen we daarom met deze enquête van u weten hoe u de sfeer en cultuur van Zeist-West waardeert. Daarnaast willen we graag weten in hoeverre u vindt dat onze huidige naam ons nog past en of u eventueel suggesties heeft voor een andere naam.

   

#Nietalleen Overal in Nederland zetten talloze lokale organisaties en kerken zich in voor mensen die hulp kunnen gebruiken. Praktische hulp nodig? Een luisterend oor? Je bent #Nietalleen.

   

Collectes Hoe kan ik geld overmaken?

 

Illustraties Jolien van der Velde Elke week is Jolien van der Velde creatief rond het thema van de viering van de afgelopen week.

   

Samen Zeist-West Samen Zeist-West: onze eigen “Keek op de week”

   

In memoriam

   

Gemeente op weg naar 2030 In de dienst van zondag 12 januari hebben we in een kort en krachtig Gemeenteberaad van 30 minuten de gemeenteleden meegenomen richting 2030. Ja, u leest het goed: 2030 …. Want het is belangrijk om als gemeente invulling te geven aan onze toekomst in Zeist-West.

 

Sharing is what we believe in - Ghana lied Zondag 13 oktober, Wereld Diaconaatszondag, zongen we een nieuw lied: 'Sharing is what we believe in"- het Ghana lied. Het was lastig om te zingen en er waren diverse mensen die vroegen naar de partituur en de muziek.

   

Geestelijke Verzorging Palliatief Thuis in Zeist Vanaf heden kan een beroep gedaan worden op een geestelijk verzorger van de GVPZeist door iedereen die ongeneeslijk ziek is, thuis ( gemeente Zeist) verblijft en geen contact heeft met kerk, moskee, of anderszins een beroep kan doen op geestelijke verzorging. Voor de zorgvrager zijn er geen kosten aan de gesprekken verbonden.

 

Bloemengroet@pknzeistwest.nl Om mensen aan te melden voor de bloemengroet ....

   

Kerktaxidienst U kunt de kerktaxi voor een langere periode inschakelen, maar ook voor een enkele keer....

   

Lief en leed post Bedankjes, adressen voor het sturen van kaarten en alles wat verder aandacht verdient.

 

Wijziging E-mail adres? Geef het door! Houd uw bereikbaarheid op peil ...

 

Wat te doen bij een ramp in KC De bedrijfshulpverlening is elke zondag actief ...

 

Wake bij Detentiecentrum Zeist Elke eerste zondag van de maand is er een wake ...

 

Website toegankelijk voor slechtzienden De website van PKN Zeist-West is ook goed toegankelijk voor slechtzienden...

   
Fouten, correcties, aanvullingen ...

Als u opmerkingen, aanvullingen of correcties hebt op de informatie op deze site (of bijvoorbeeld uw naam van de website wil laten verwijderen), stuur dan een berichtje aan de webmaster.


Printerversie