U bevindt zich hier: Berichten  

SPIRITUEEL CAFÉ
 

De Ontmoetingsgroep start een nieuwe activiteit: het Spiritueel Café.
Onze wens hierbij is om met elkaar in gesprek te raken over een inhoudelijk thema, op een ongedwongen en ontspannen manier. Zo willen we elkaar echt ontmoeten en er voor elkaar zijn.
Een of twee mensen bereiden het thema voor en geven samen een inleiding van een kwartiertje, bijvoorbeeld een boekbespreking van een prachtboek dat de moeite waard is om te lezen, een actuele documentaire waar we naar kijken, of iets anders. Jullie ideeën voor een thema zijn altijd welkom.
Met een drankje en hapje kan er een uurtje doorgepraat worden over het onderwerp en aansluitend eten we met elkaar (iedereen neemt zelf iets te eten of te drinken mee).
Het Spiritueel Café vindt twee keer per jaar plaats in het KC van 17.00 tot 19.00 uur op wisselende dagen.

We starten op vrijdag 5 juni.
Nannie Boers en Annemien Corporaal houden samen een inleiding over het boek ‘De kunst van het ongelukkig zijn’ van Dirk de Wachter.
Iedereen uit Zeist kan binnenlopen, aanmelden hoeft niet. We vragen je wel om iets te eten of te drinken mee te nemen en zo nu en dan een handje mee te helpen met de praktische organisatie: klaarzetten en opruimen. Het trekkersgroepje is niet van plan om dit elke keer zelf te doen��
Heb je een wens of idee voor een thema? Laat het ons weten via ontmoetingsgroep@pknzeistwest.nl

Corja, Nannie en Agathe


Printerversie